Ληστεία στο σπίτι πασίγνωστου γιατρού στην Εκάλη

«Διαβασμένοι» διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι γιατρού-νευροχειρουργού, γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου, στην Εκάλη

«Διαβασμένοι» διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι γιατρού-νευροχειρουργού, γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου, στην Εκάλη. Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στην κατοικία του γιατρού στις 21:15 το βράδυ του Σαββάτου. Απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τριώροφης μονοκατοικίας. Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκινήτο. Οι κινήσεις τους φαίνεται να έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας άλλων οικειών, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να αντλήσουν στοιχεία από αυτές.

 Στο μεταξύ το πρωί της ίδιας μέρας, άγνωστος παραβίασε πόρτα αποθήκης στο Κολωνάκι, ιδιοκτησίας 46χρονης από την Αργεντινή, και αφαίρεσε δύο ποδήλατα και μία βαλίτσα με ρούχα. Τα ξημερώματα της Κυριακής τρεις άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια καταστήματος υποδημάτων στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα, απ’ όπου άρπαξαν εμπορεύματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο σε διπλανό κατάστημα με είδη γυμναστηρίου, έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με τα κλεμμένα παπούτσια στο εσωτερικό του. 


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ληστεία στο σπίτι πασίγνωστου γιατρού στην Εκάλη Ληστεία στο σπίτι πασίγνωστου γιατρού στην Εκάλη Reviewed by George S on 9/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.