Το Bug που μετατρέπει τα iPhone 7 σε iPod 819 ευρώ

Η Apple φαίνεται ότι πραγματοποιεί έρευνα πάνω σε ένα bug των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που έχει σαν αποτέλεσμα ορισμένες συσκευές να χάνουν το σήμα τους. 

Αυτο συμβαίνει αν αποφασίσει ο χρήστης του να ενεργοποιήσει την λειτουργία “αεροπλάνου” και στην συνέχεια να την απενεργοποιήσει. Το γεγονός αυτό μετατρέπει το iPhone μας, σε iPod των 800 ευρώ.

Η ακριβής αιτία που προκαλεί το πρόβλημα παραμένει άγνωστη, και σύμφωνα με πηγές του MacRumors η εταιρία δουλεύει προκειμένου να το επιλύσει. Ωστόσο, η Apple έχει ενημερώσει τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα που συνεργάζεται, ότι υπάρχει μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα. Με αυτήν την λύση, η εταιρία θα κερδίσει λίγο χρόνο μέχρι να καταφέρει να αναβαθμίσει τις iOS συσκευές και να εξαλείψει το φαινόμενο.

Η προσωρινή λυση που αναφέρει η Apple, αφορά την απλή επανεκκίνηση της συσκευής. Η εταιρία υποστηρίζει ότι με την επανεκκίνηση η συσκευή καταφέρνει να ξαναβρεί το χαμένο σήμα. Αν όμως το bug επιμένει, τότε ο χρήστης θα πρέπει να κλείσει την συσκευή, να βγάλει την SIM και να την ξανά-τοποθέτησει στην θέση της. Σε ορισμένες περιπτώσεις η Apple είναι πρόθυμη να αλλάξει την “χαλασμένη” συσκευή. Βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές οι περιστάσεις που η εταιρία αλλάζει τις συσκευές.

Μια από τις πρώτες περιπτώσεις που γνωστοποίησαν το θέμα ήταν ο χρήστης Yasser El-Haggan, ο οποίος ανέβασε βίντεο στο YouTube που συμπεριλάμβανε το bug. Έπειτα, πηγαίνοντας στο κοντινότερο Apple Store το προσωπικό του καταστήματος τον ενημέρωσε ότι η Apple θα αλλάξει την συσκευή του με μια καινούργια.
Η περίπτωση του Yasser δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς το Ίντερνετ έχει γεμίσει με αναφορές χρηστών που μάλιστα υποστηρίζουν ότι το bug έχει προσβάλει και παλαιότερες συσκευές, όπως το iPhone 6s. Αν ισχύει το τελευταίο, τότε μπορούμε με σιγουριά να αναφέρουμε ότι το παρόν bug έρχεται ενσωματωμένο με το νέο iOS 10 και όχι με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Πηγή thenerd.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το Bug που μετατρέπει τα iPhone 7 σε iPod 819 ευρώ Το Bug που μετατρέπει τα iPhone 7 σε iPod 819 ευρώ Reviewed by George S on 9/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.