Βόλος: Σύλληψη 24χρονης Ρομά που έκλεψε 820 ευρώ από ηλικιωμένο

Με το γνωστό πια κόλπο της «φιλικής» (και όχι μόνο) προσέγγισης, μια σεσημασμένη νεαρή τσιγγάνα με απαλό χέρι κατάφερε να «βουτήξει» μέσα από την τσέπη ενός ηλικιωμένου τη σύνταξή του, που είχε μόλις εισπράξει από μια τράπεζα στο Βόλο!

Ο 88χρονος αιφνιδιάστηκε όταν η όμορφη 24χρονη του έκανε επίθεση αγάπης και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον χαϊδεύει. Κατάλαβε, όμως, ότι η τσέπη του πουκαμίσου του έγινε ξαφνικά πιο ελαφριά και, όταν είδε τη διαχυτική νεαρή να το βάζει στα πόδια, κατάλαβε τι είχε συμβεί! Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή της νεαρής γυναίκας.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν τα ίχνη της 24χρονης, που ήταν παλιά τους γνώριμη από παρόμοιες κλοπές και τη συνέλαβαν. Όμως, τα 820 ευρώ που είχε αρπάξει από τον ηλικιωμένο δεν βρέθηκαν πάνω της και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Βόλος: Σύλληψη 24χρονης Ρομά που έκλεψε 820 ευρώ από ηλικιωμένο Βόλος: Σύλληψη 24χρονης Ρομά που έκλεψε 820 ευρώ από ηλικιωμένο Reviewed by George S on 9/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.