Η μαφία των τροχαίων χτύπησε και τον Γιάτσεκ Γκμοχ!

Στο παρά πέντε γλίτωσε από τους «επαγγελματίες» απατεώνες με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Γιάτσεκ Γκμοχ! 


«Με 60.000 ευρώ θα γλιτώσεις τον γιο σου από την φυλακή» είπαν οι απατεώνες στον 77χρονο Πολωνό, πείθοντάς τον ότι ο γιος του Παύλος τραυμάτισε σοβαρά με το αυτοκίνητό του μια 15χρονη Αλβανίδα.

Οι απατεώνες φαίνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής του σχεδίου τους βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του γνωστού και ως «Σαγόνια» στο Κορωπί, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του έμπειρου προπονητή, που έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλές ελληνικές ομάδες. Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο γιος του Γκμοχ έφυγε από το σπίτι για να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο επίσης μένει στο Κορωπί. Η κίνηση αυτή έγινε αντιληπτή από τη συμμορία, που είχε τα μάτια της στο σπίτι του πρώην προπονητή.

Λίγη ώρα μετά άρχισε να χτυπά το σταθερό τηλέφωνο στην οικία του Γκμοχ. Ο ίδιος σήκωσε το ακουστικό και άκουσε έντρομος μια γυναίκα να του συστήνεται ως αστυνομικός της Τροχαίας και να τον ενημερώνει σε έντονο ύφος: «Ο γιος σας προκάλεσε τροχαίο. Εχει τραυματίσει σοβαρά μια 15χρονη Αλβανίδα, η οποία χαροπαλεύει, κύριε Γκμοχ, και μάλλον δεν θα ζήσει. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Το παιδί σας κινδυνεύει με άμεση φυλάκιση».

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ σάστισε και άρχισε να κάνει ερωτήσεις για το πού βρίσκεται εκείνη τη στιγμή ο γιος του. «Εδώ, στο τμήμα, τον έχουμε. Είναι τρομοκρατημένος και κλαίει, γιατί απέξω είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του θύματος και απειλούν να τον λιντσάρουν» του είπε η ίδια γυναίκα. Ο γνωστός πρώην προπονητής διατήρησε την ψυχραιμία του και άρχισε να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την περιοχή όπου έγινε το τροχαίο, καθώς ήξερε ότι το παιδί του δεν είχε απομακρυνθεί από το Κορωπί.

Εκείνη τη στιγμή ένας άνδρας συστήθηκε ως αξιωματικός της Τροχαίας και προειδοποίησε τον 77χρονο πως ο γιος του θα μπει φυλακή, εάν δεν τους δώσει 60.000 ευρώ!

Καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας και ενώ αρχικά οι απατεώνες είχαν πείσει τον Γκμοχ να απενεργοποιήσει το κινητό του, ο ίδιος άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα να γράψει σε ένα σημειωματάριο στη σύζυγό του να επικοινωνήσει με τον συγγενή τους στον οποίο θα πήγαινε ο γιος τους, ενεργοποιώντας παράλληλα το κινητό του. Οταν πια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για απάτη, η σύζυγος ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ ο Γκμοχ συνέχιζε να μιλά με τον «αξιωματικό». Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κοντά στο σπίτι έφθασε ομάδα ΔΙΑΣ, έφυγε με μεγάλη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες!


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η μαφία των τροχαίων χτύπησε και τον Γιάτσεκ Γκμοχ! Η μαφία των τροχαίων χτύπησε και τον Γιάτσεκ Γκμοχ! Reviewed by George S on 9/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.