Μήπως να τους δώσουμε και συγχαρητήρια;;; Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τέσσερις Πακιστανοί βιαστές

Οι τέσσερις 17χρονοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τέθηκαν υπό την εποπτεία της υπηρεσίας πρώτης υποδοχής.

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν την Τετάρτη στους τέσσερις ανήλικους Πακιστανούς, που κατηγορούνται για το βιασμό συνομηλίκου ομοεθνούς τους στο χοτ σποτ της Μόριας και την καταγραφή της πράξης τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι τέσσερις 17χρονοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τέθηκαν υπό την εποπτεία της υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, για να μεταφερθούν σε χώρο εκτός του χώρου κράτησης των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, μέχρι να οριστεί η δίκη.

Επίσης διατάχθηκε η απαγόρευση συναναστροφής με τους υπόλοιπους ανήλικους πρόσφυγες, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο ανήλικος που κατήγγειλε το γεγονός απομακρύνθηκε από το χοτ σποτ της Μόριας και φιλοξενείται σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί από μη κυβερνητική οργάνωση.

Πηγή: skai.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μήπως να τους δώσουμε και συγχαρητήρια;;; Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τέσσερις Πακιστανοί βιαστές Μήπως να τους δώσουμε και συγχαρητήρια;;; Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τέσσερις Πακιστανοί βιαστές Reviewed by George S on 9/29/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.