Ιταλία: 31χρονη αυτοκτόνησε όταν διέρρευσε το sex tape με τον σύντροφό της

Αίσθηση στην Ιταλία για την υπόθεση της Τιτσιάνα Καντόνε

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η είδηση πως η Τιτσιάνα Καντόνε, 31 ετών, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, αυτοκτόνησε εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που υπέστη, μετά από ανάρτηση ερωτικού της βίντεο στο διαδίκτυο. Το βίντεο φέρεται να είχε τραβήξει με κινητό ο πρώην αρραβωνιαστικός της Τιτσιάνα, με την συναίνεση της και στη συνέχεια οι δυό τους το μοιράστηκαν μέσω Whatsapp. 

Μετά από λίγους μήνες, κάποιος το διοχέτευσε στο διαδίκτυο. Το βίντεο έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καντόνε, η οποία τελικά μετακόμισε ξανά στο σπίτι της μητέρας της και είχε αιτηθεί να αλλάξει ονοματεπώνυμο 

Πριν πέντε ημέρες, μια πρώτη δικαστική απόφαση αναγνώρισε την τεράστια ζημία που η ίδια είχε υποστεί, εξαιτίας της παραβίασης της προσωπικής της ζωής μέσω του διαδικτύου. Η δικηγόρος της είχε ζητήσει την αφαίρεση του βίντεο με επίσημο αίτημα στο Facebook, την Google, το Yahoo Italia και το Youtube. 

Όπως γράφουν, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Τιτσιάνα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και την ντροπή, και απαγχονίστηκε με ένα μαντήλι, στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας της. Η εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά το κύριο ερώτημα που θέτουν τα ιταλικά μίντια είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν άλλες, παρόμοιες, τραγικές ιστορίες. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ιταλία: 31χρονη αυτοκτόνησε όταν διέρρευσε το sex tape με τον σύντροφό της Ιταλία: 31χρονη αυτοκτόνησε όταν διέρρευσε το sex tape με τον σύντροφό της Reviewed by George S on 9/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.