Το Twitter κατά της online παρενόχλησης

Η Online παρενόχληση και συγκεκριμένα στο Twitter έχει καταλήξει άσχημα για αρκετούς χρήστες, με μερικούς από αυτούς να μην ξαναδιαβάζουν ποτέ τις ειδοποιήσεις τους και μερικούς να σβήνουν τους λογαριασμούς τους.

Τώρα το Twitter προσπαθεί να δρομολογήσει την εξάλειψη του προβλήματος με ένα νέο εργαλείο "αντί-παρενόχλησης". Το Twitter αναπτύσσει μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες του να φιλτράρουν με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά το προφίλ τους. Το συγκεκριμένο εργαλείο βρίσκεται στην ανάπτυξη του για τουλάχιστον ένα χρόνο και επιτέλους θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα του.

Το εργαλείο δεν αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της εταιρίας να σταματήσει τις online παρενοχλήσεις, καθώς μερικούς μήνες πριν επέτρεψε τους χρήστες να αναφέρουν επίμαχα σχόλια από άλλους χρήστες, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση, αυτό το εργαλείο αποτελεί μία πιο γενική "προστασία" των προφίλ μας, καθώς οι λέξεις-κλειδία που θα επιλέξουμε δεν θα είναι κατά ανάγκη βρισιές. Για παράδειγμα: Είσαι Fanboy  της Apple? Θα μπορείς να απαγορεύσεις στους φίλους σου να γράφουν την λέξη Samsung στο προφίλ σου!


Πηγή thenerd.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το Twitter κατά της online παρενόχλησης Το Twitter κατά της online παρενόχλησης Reviewed by George S on 8/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.