Αυτές οι Καναδέζες πήγαν κρουαζιέρα και... συνελήφθησαν με 95kg κόκας

Δεν είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να προμηθευτεί κάποιος ο οποίος πρόκειται να επιβιβαστεί σε υπερπολυτελή κρουαζιέρα, αγαπητοί φίλοι. 

Είναι όμως μερικά must που δεν πρέπει επ ουδενί να ξεχάσετε στο σπίτι. Όπως ένα κινητό με καλή κάμερα και ένα powerbank ώστε να ξεφτιλιστείτε μέχρι τέλους στο ίνσταγκραμ. Και κανα κατοστάρι κιλά κόκας.

Αυτό σκέφτηκε μάλλον και μια τριμελής παρέα από Καναδέζες, όπου η δίμηνη λουξ κρουαζιέρα τους που συμπεριλάμβανε 1 τόνο φωτογραφιών στο ίνσταγκραμ και 95 κιλά κόκας στις αποσκευές τους, έληξε άδοξα στο λιμάνι του Σίδνευ την Κυριακή που μας πέρασε, όπως διαβάζουμε εδώ.

Οι τρεις Καναδέζες που ταυτοποιήθηκαν ως André Tamine, 63, Isabelle Lagacé, 28, και Melina Roberge, 22, προέρχονται από το Κεμπέκ, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό στις Αρχές πως σχετίζονται οι δύο νεότερες κοπέλες με τη μεγαλύτερη κατηγορούμενη.

Η παρέα εντωμεταξύ είχε ανεβάσει κάμποσες φωτογραφίες από τη μυθική κρουαζιέρα, ενώ πρέπει να είχε γίνει ήδη αντιληπτό ότι κουβαλούν μαζί τους κόκα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ, αφού η Αυστραλιανές Αρχές δήλωσαν ότι εντόπισαν το εμπόρευμα σε συνεργασία με άλλες χώρες.

Πριν τη σύλληψή τους, η Isabelle και η Melina πρόλαβαν να ανεβάσουν κάμποσες φωτογραφίες από την κρουαζιέρα προκαλώντας fomo στους followers τους, οι οποίοι εκ των υστέρων τελικά χαίρονται που δε ζουν τη ζωή τους.

Μόλις η κρουαζιέρα πέρασε από Αυστραλία, οι ονειρικές διακοπές της παρέας πήραν άσχημη τροπή, αφού η Συνοριοφυλακή της Αυστραλίας ερεύνησε το κρουαζιερόπλοιο μόλις αυτό έδεσε στο λιμάνι του Σίδνεϋ την Κυριακή. Εκεί έψαξαν στις καμπίνες και βρήκαν στις βαλίτσες των τριών Καναδέζων 95 κιλά κόκας, οπότε προχώρησαν σε σύλληψη με κατηγορία για “εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης για εμπόριο”, η οποία μπορεί να επιφέρει και ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Όπως αναφέρει η Συνοριοφυλακή της Αυστραλίας σε ανάρτηση στο facebook:    Με 95 κιλά κοκαΐνης στριμωγμένα στις βαλίτσες τους, οι τρεις Καναδέζες δεν άφησαν και πολύ χώρο για καθαρά εσώρουχα και οδοντόβουρτσες.

Πηγή: luben.tv
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτές οι Καναδέζες πήγαν κρουαζιέρα και... συνελήφθησαν με 95kg κόκας Αυτές οι Καναδέζες πήγαν κρουαζιέρα και... συνελήφθησαν με 95kg κόκας Reviewed by George S on 8/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.