Αναβολή στην πρεμιέρα της Superleague - Ανακοινώνεται αύριο από Κοντονή

Αυτό που αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε ο Σταύρος Κοντονής. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, την Πέμπτη ανακοινώνεται η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. 

Την απόφαση που μοιάζει αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει λάβει ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει καταλήξει πως είναι μονόδρομος η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μετά την αδιαλλαξία της ΕΠΟ στο θέμα της παρέμβασής της στα πειθαρχικά όργανα και σ’ εκείνο του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας (κι ενώ έχει ξεκαθαριστεί η πρόθεση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην κατέβουν με αυτές τις συνθήκες) ο κ. Κοντονής θα σφραγίσει την αναβολή την Πέμπτη.

Τότε αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόφαση, στην οποία θα επικαλείται λόγους ασφαλείας (βάσει του νέου νόμου). Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι η αναβολή θα αφορά και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει -αν έχει βρεθεί λύση ως τότε- μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στις αρχές Σεπτέμβρη.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Αναβολή στην πρεμιέρα της Superleague - Ανακοινώνεται αύριο από Κοντονή Αναβολή στην πρεμιέρα της Superleague - Ανακοινώνεται αύριο από Κοντονή Reviewed by George S on 8/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.