8 συμβουλές που οι γυναίκες δίνουν απλόχερα, αλλά ποτέ δεν υλοποιούν!

Εμείς οι γυναίκες έχουμε γεννηθεί με την αντίληψη, ότι τα ξέρουμε όλα και τέλος πάντων έχουμε δίκιο σχεδόν σε όλα. Η πραγματικότητα όμως, απέχει πολύ κι ας μη το παραδεχόμαστε.

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι στις φίλες μας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές, αλλά όταν βρεθούμε σε αντίστοιχη θέση, δεν κάνουμε ούτε ένα απ’αυτά που υποστηρίζαμε. Συμβαίνει σε όλες μας! Ποιες είναι όμως αυτές οι συμβουλές;
 

Όχι στα πισωγυρίσματα

Μια ατάκα με πολύ νόημα. Έχει χωρίσει η φίλη σου, και ζητάει απεγνωσμένα τη συμβουλή σου. Εσύ σαν λογική που είσαι, θα της προτείνεις το καλύτερο για εκείνη. Να μη ξαναγυρίσει δηλαδή στον πρώην της, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα κτλ κτλ. Όταν βρεθείς εσύ σε αυτή τη θέση, ούτε που θες να το ακούσεις.
 

Χώρισε τον, δεν είναι για σένα

Όταν βλέπεις την κολλήτη σου, να είναι σε μια σχέση που δεν περνάει καλά και της ρίχνει τη ψυχολογία, το πρώτο πράγμα που θα πεις είναι χώρισε τον, φύγε μακριά, πήγαινε σε άλλα καλύτερα. Εσύ πάλι, δεν μπορείς γιατί τον αγαπάς και βρίσκεις τις πιο κουλές δικαιολογίες στον πλανήτη ολόκληρο για να συνεχίσεις μαζί του. Well done.
 

Μην ψάχνεις τα πράγματα του

Αν δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να μη τον εμπιστεύεσαι, η λογική θα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για εκείνον. Αλλά να μωρέ, αν έχει αφήσει το προφίλ του στο facebook ανοιχτό, ή το κινητό του είναι ξεκλείδωτο, να μη ρίξεις μια κλεφτή ματιά; Έτσι για την επιβεβαίωση βρε παιδί μου. Φυσικά πράγματα είναι αυτά.
 

Δεν υπάρχει λόγος να μισείς την πρώην του

Όλοι έχουμε μια ζωή πριν γνωρίσουμε κάποιον και είναι σεβαστό. Έτσι και οι άντρες. Πρέπει να δέχεσαι το παρελθόν του, και όποια άσχημη, σκύλα, ξινή, άστα να πάνε, θα της δείξω εγώ κοπέλα ήταν μαζί του. Ε;
 

Μην τα αναλύεις όλα

Έχουμε μια τάση να τα αναλύουμε όλα. Ε ναι! Ακόμα και το πιο μικρό ασήμαντο γεγονός, εμείς το κάνουμε κυπριακό. Σκεφτόμαστε πολύ περισσότερο απ’όσο πρέπει σε τέτοια θέματα. Λέμε στους άλλους όταν αντιμετωπίζουν ένα θέμα, να χαλαρώσουν και να μην επικεντρώνονται τόσο πολύ σε αυτό. Έτσι άνετα, να το κάνουμε και στον εαυτό μας κάποια στιγμή.
 

Δεν χρειάζεται να κάνεις delete/block τον πρώην σου από τα social media

Ανώριμο και παιδιάστικο, λες στις φίλες σου. Όταν όμως εσύ χωρίσεις, δεν θέλεις να βλέπεις κανένα post του πρώην σου, ειδικά αν προκαλεί. Το αποτέλεσμα; Delete και block.
 

Άσε κάτω το σοκολατάκι

Το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά (θα δεις πως θα περάσουν οι μήνες) και τα περιττά κιλάκια, μόνο λίγα δεν είναι. Συμφωνείς με τις φίλες σου, ότι πρέπει να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική. 2 ώρες αργότερα, έχετε μαζευτεί για την πρώτη σας βάφλα.
 

Βγες έξω σήμερα και αύριο μέρα είναι να διαβάσεις

Για ένα περίεργο λόγο, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή, δεν βρίσκεις καθόλου χρόνο να διαβάσεις. Έχεις την βαθιά υποστήριξη μας. Όταν θες να βγείτε ένα βράδυ, εννοείται ότι θα πείσεις και εσένα και τους άλλους, ότι αύριο θα διαβάσεις. Ξέρεις όμως μέσα σου πολύ καλά, ότι αυτή η μέρα θα αργήσει να έρθει.

Κορίτσια, ήρθε η ώρα να λέμε την αλήθεια. Η αλήθεια δεν είναι κακή συμβουλή, αλλά ρεαλιστική.


Πηγή neopolis.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
8 συμβουλές που οι γυναίκες δίνουν απλόχερα, αλλά ποτέ δεν υλοποιούν! 8 συμβουλές που οι γυναίκες δίνουν απλόχερα, αλλά ποτέ δεν υλοποιούν! Reviewed by George S on 8/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.