Σοκ! Με σπαμένα πλευρά στο νοσοκομείο ένας 33χρονος και ένας 24χρονος μετά από επίθεση σκύλων!

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκαν χθες μετά τα μεσάνυχτα, δύο νεαροί στη περιοχή των Αγίων Αποστόλων...

Πιο συγκεκριμένα, χθες περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, δύο άνδρες, ένας 33χρονος και ένας 24χρονος καθώς γύριζαν στο σπίτι και ενώ επέβαιναν πάνω σε μηχανή,  δέχθηκαν επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά.

Οι δύο νεαροί δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την επίθεση με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί της πορείας της και να ανατραπεί. Μετά το άσχημο αυτό γεγονός, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου εκεί οι γιατροί διέγνωσαν, εκδορές στο πρόσωπο και στα γόνατα αλλά και σπασμένα πλευρά στον 33χρονο, ο οποίος πέρασε την νύχτα εκεί, ενώ ο 24χρονος διαγνώστηκε με σοβαρές εκδορές στα γόνατα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του 33χρονου  ο οποίος διαθέτει επιχείρηση στους Αγίους Αποστόλους, ο γιος του έχει επιστρέψει στο σπίτι χωρίς ακόμα να έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης, ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και άλλες φορές έχοντας ως θύματα μέχρι και τουρίστες, με την πολιτεία, τον Δήμο Χανίων, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αδιαφορούν επιδεικτικά.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Σοκ! Με σπαμένα πλευρά στο νοσοκομείο ένας 33χρονος και ένας 24χρονος μετά από επίθεση σκύλων! Σοκ! Με σπαμένα πλευρά στο νοσοκομείο ένας 33χρονος και ένας 24χρονος μετά από επίθεση σκύλων! Reviewed by George S on 8/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.