Τραγωδία στη Βοιωτία: Πυροσβέστης πέθανε δίνοντας μάχη με τις φλόγες

Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε ένας 49χρονος πυροσβέστης δίνοντας μάχη με τις φλόγες. 

Το πυροσβεστικό σώμα θρηνεί την απώλεια ενός 47χρονου πυροσβέστη (5ετους θητείας), που υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αμφίκλειας, όπου ήταν και ο τόπος καταγωγής του.

Ο άτυχος πυροσβέστης πήγε μαζί με άλλους συναδέλφους του να σβήσει τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί από τη 1:00΄ το μεσημέρι σε ένα λόφο με πουρνάρια σε δασική έκταση μεταξύ της Αγίας Παρασκευής Φθιώτιδας και του Παρορίου Βοιωτίας. Το τραγικό συμβάν έγινε στις 4:00΄ το απόγευμα.

Ο 49χρονος πυροσβέστης την ώρα που επιχειρούσε στην κατάσβεση, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του. Αμέσως οι συνάδελφοί του έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Όταν είδαν ότι ο 49χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, για να τον επαναφέρουν, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Η ίδια προσπάθεια έγινε και κατά την διάρκεια της διακομιδής του με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, που ήταν το πλησιέστερο, αλλά ο 49χρονος δεν επανήλθε, με αποτέλεσμα οι γιατροί στο νοσοκομείο απλά να διαπιστώσουν το θάνατό του, που πιθανότατα προήλθε από ανακοπή.

Ωστόσο η νεκροψία νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει τα ακριβή αιτία θανάτου του 49χρονου πυροσβέστη.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τραγωδία στη Βοιωτία: Πυροσβέστης πέθανε δίνοντας μάχη με τις φλόγες Τραγωδία στη Βοιωτία: Πυροσβέστης πέθανε δίνοντας μάχη με τις φλόγες Reviewed by George S on 8/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.