Ορίστε και ένα καλό νέο: Η πίτσα βοηθάει στο αδυνάτισμα

Ίσως είναι το καλύτερο νέο που ακούσαμε αυτή την εβδομάδα, γράφει η Βρετανική εφημερίδα Independent, σχετικά με επιστημονική έρευνα για την αποτελεσματική δίαιτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πίτσα ακόμη και με αφράτη ζύμη, παραγεμισμένη με τυρί και διπλό πεπερόνι, βοηθάει στην απώλεια κιλών.

Αν αυτό το νέο ακούγεται τέλειο, προσθέτει η εφημερίδα, το κακό είναι ότι αυτή η κατανάλωση πρέπει να γίνεται με μέτρο.

Σύμφωνα με την έρευνα που επικαλείται η εφημερίδα μετά από δύο εβδομάδες δίαιτας επιτρέπεται η επιείκεια ή η κλεψιά από το αυστηρό πρόγραμμα μία ημέρα κάθε εβδομάδα και αυτή η κλεψιά είναι σύμφωνα με την έρευνα, βοηθάει τη δίαιτα να διατηρηθεί σε διάρκεια και σε αποτελεσματικότητα.

Την ημέρα της επιείκειας οι ερευνητές λένε ότι μπορούμε να τρώμε ότι θέλουμε και εάν δεν είναι πίτσα μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο μας ικανοποιεί ανεξάρτητα από τις θερμίδες που περιέχει.

Το κλειδί είναι η συγκεκριμένη μέρα να είναι σχεδιασμένη για να μην αισθάνεσαι ότι έφαγες ένα ντόνατ σοκολάτας και κατέστρεψες τη δίαιτά σου.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ορίστε και ένα καλό νέο: Η πίτσα βοηθάει στο αδυνάτισμα Ορίστε και ένα καλό νέο: Η πίτσα βοηθάει στο αδυνάτισμα Reviewed by George S on 8/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.