Απίστευτο και όμως ελληνικό: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας... ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη δεν θα βρεθεί στην σημερινή ειδική τελετή για τους Ολυμπιονίκες, αφού δεν προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα.

Και αυτό το λέμε, διότι η Δραμινή χρυσή Ολυμπιονίκης δεν προσκλήθηκε ποτέ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην σημερινή ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι για τους Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο.

Έτσι λοιπόν θα παραβρεθούν στην σημερινή εκδήλωση που θα γίνει περίπου στις 13.00 όλοι οι Ολυμπιονίκες, που θα συνοδεύονται από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αλλά όχι η Άννα Κορακάκη. Λάθος ή όχι, μιλάμε για γκάφα ολκής.


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Απίστευτο και όμως ελληνικό: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας... ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη Απίστευτο και όμως ελληνικό: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας... ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη Reviewed by George S on 8/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.