Νεαρός ντελιβεράς στη Χαλκίδα "έπιασε την καλή" κερδίζοντας 100 χιλιάδες στο ΚΙΝΟ!!!

 Ο υπερτυχερός του ΚΙΝΟ είχε μεγάλη έμπνευση και είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - Πρόκειται για νεαρό Χαλκιδέο ντελιβερά που εργάζεται σε ψητοπωλείο της πόλης...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο νεαρός ντελιβεράς μετέβη με το μηχανάκι το μεσημέρι της Τρίτης (09-08-2016), εν ώρα εργασίας μάλιστα, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Μπούρικα που βρίσκεται στην οδό Ληλαντίων 217 και παίζοντας ένα δελτίο ΚΙΝΟ με εννέα αριθμούς, αξίας 2 ευρώ, κατάφερε να πιάσει το απόλυτο, 9 στα 9 με bonus!, κερδίζοντας έτσι το απίστευτο ποσό των 100.028.00 ευρώ.

Ο τελευταίος μαγικός αριθμός που του άλλαξε την ζωή είναι ο αριθμός 51 (bonus), με τον οποίο κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του κατά 60.000 ευρώ παραπάνω!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαλκιδέος υπερτυχερός παραιτήθηκε την ίδια μέρα απο το ψητοπωλείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δοκίμαζε την τύχη του συχνά, μέχρι να έρθει αυτή η κλήρωση που έμελλε να του μείνει αξέχαστη.


Πηγή eviazoom.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Νεαρός ντελιβεράς στη Χαλκίδα "έπιασε την καλή" κερδίζοντας 100 χιλιάδες στο ΚΙΝΟ!!! Νεαρός ντελιβεράς στη Χαλκίδα "έπιασε την καλή" κερδίζοντας 100 χιλιάδες στο ΚΙΝΟ!!! Reviewed by George S on 8/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.