Καβάλα: Νεαρός έκλεβε τους πελάτες γυμναστηρίου

Με αθλητική περιβολή και τα κατάλληλα παπούτσια πήγαινε καθημερινά σε ένα γυμναστήριο στην Καβάλα ένας νεαρός, αλλά δεν… ίδρωνε καθόλου! Την ώρα που οι υπόλοιποι πελάτες λαχάνιαζαν στους διαδρόμους και τα βάρη, εκείνος τρύπωνε στα αποδυτήρια και τους… ξάφριζε!

Τρίτη και φαρμακερή ήταν η κλοπή που έκανε ο 29χρονος Έλληνας το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν βρήκε ξεκλείδωτο ένα ντουλάπι των αποδυτηρίων και άρπαξε από μέσα 60 ευρώ. Κάποιος τον πήρε είδηση και αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον δράστη.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο νεαρός βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με άλλους δυο θαμώνες του γυμναστηρίου τους οποίους είχε ξαφρίσει τις δυο προηγούμενες ημέρες, κλέβοντας από τα ντουλάπια τους συνολικά 105 ευρώ! Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει και να παραδώσει όλα τα κλεμμένα χρήματα στους δικαιούχους. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κλοπές.
 
Πηγή  pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καβάλα: Νεαρός έκλεβε τους πελάτες γυμναστηρίου Καβάλα: Νεαρός έκλεβε τους πελάτες γυμναστηρίου Reviewed by George S on 8/13/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.