Λονδίνο: Μία νεκρή και πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και πέντε άλλα άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου, και ένας ύποπτος συνελήφθη, είπε η μητροπολιτική αστυνομία της πόλης σήμερα. 

Η αστυνομία δηλώνει ότι η κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη, ήταν σημαντικός παράγοντας στην επίθεση. Οι αστυνομικές αρχές στη βρετανική πρωτεύουσα δεν αποκλείουν την τρομοκρατία ως πιθανό κίνητρο.

Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 19χρονο στην πλατεία Ράσελ, μετά την επίθεση που έκανε εναντίον 60χρονης γυναίκας, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της, στο σημείο της επίθεσης.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη είναι σημαντικός παράγοντας στην υπόθεση αυτή και πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος. Φυσικά, στο στάδιο αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας ως κινήτρου, πρέπει επίσης να ερευνηθεί»  δήλωσε ο Μαρκ Ρόλεϊ, αξιωματούχος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

Το αιματηρό συμβάν καταγράφηκε λίγες ώρες αφότου αξιωματούχοι ανακοίνωσαν την έναρξη του προγράμματος «Ηρακλής», μια πρωτοβουλία για την προστασία του Λονδίνου εν μέσω φόβων για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

Το επεισόδιο συνέβη κοντά στην τοποθεσία όπου είχαν σημειωθεί οι φονικές εκρήξεις στις 7 Ιουλίου 2005, με 52 νεκρούς και περισσότερους από 700 τραυματίες.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Λονδίνο: Μία νεκρή και πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Λονδίνο: Μία νεκρή και πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Reviewed by George S on 8/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.