Ναυτικός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συναδέλφους του σε πλοίο ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης

Έναν 49χρονο αλλοδαπό ναυτικό, μέλος πληρώματος M/V πλοίου, σημαίας Παναμά, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο συναδέλφους του, τραυματίζοντάς τους στο χέρι και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα, συνέλαβαν οι λιμενικές αρχές Αλεξανδρούπολης.

Το κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προχώρησε χθες στη σύλληψη του δράστη, κατόπιν της ενημέρωσης που έλαβε, μέσω του ναυτικού πράκτορα του πλοίου, ότι ο πλοίαρχος αιτήθηκε τη συνδρομή της λιμενικής Αρχής, μετά την εκδήλωση της επίθεσης από μέλος του πληρώματός του.

Οι δύο τραυματισθέντες ναυτικοί, ηλικίας 28 και 32 ετών, διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο πρώτος, ο οποίος έφερε τραύματα στο χέρι και εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο 32χρονος, ο οποίος έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία, ενώ προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ναυτικός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συναδέλφους του σε πλοίο ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης Ναυτικός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συναδέλφους του σε πλοίο ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης Reviewed by George S on 8/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.