Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης στο Ρίο

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 

Το τυπικό σκέλος της μεγάλης αθλητικής επιτυχίας της Κατερίνας Στεφανίδη ολοκληρώθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Ελληνίδα αθλήτρια. Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Κατερίνα Στεφανίδη έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας που τα καταφέρνει στο συγκεκριμένο αγώνισμα και κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου. Η ανακοίνωση της ΕΟΕ Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. 

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης στο Ρίο Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης στο Ρίο Reviewed by George S on 8/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.