Το iPhone του 2017 θα έχει edge οθόνη, κατασκευασμένη από την Samsung

Αν δεν ζεις σε σπηλιά τους τελευταίους δύο μήνες, τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι το iPhone 7 που θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες, δεν πρόκειται να σε εντυπωσιάσει με τον εξωτερικό του σχεδιασμό. 

Τα νέα iPhone 7, που ίσως να είναι και τρία, δεν θα αποτελούν μεγάλες αναβαθμίσεις στο design σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα, ενώ η Apple "κρατάει" την μεγάλη αλλαγή στο εξωτερικό τους, για το 2017. Αυτό γιατί, του χρόνου κλείνουν δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone και η Apple φημολογείται ότι θα ανακοινώσει την "επετειακή" έκδοση του iPhone με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό.

Σήμερα όμως μάθαμε κάτι νέο! Ανάρτηση από το Nikkei αναφέρει ότι το flagship iPhone του 2017 θα διαθέτει edge οθόνη, μεγέθους 5.5", τεχνολογίας OLED. Η οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από την Samsung και θα είναι παρόμοια με αυτή που συναντάμε στο Galaxy Note 7. Υπάρχει φυσικά η ανησυχία παραπάνω γεγονός και για το αν θα μπορέσούν να υποστηριχθούν όλες οι παραπάνω παραγγελίες. Προσφατα αναφέραμε σε άρθρο μας ότι η Samsung έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει edge οθόνες σε ολόκληρη την οικογένεια των Galaxy smartphones. Το γεγονός αυτό θα φέρει απίστευτο φόρτο εργασίας στην εταιρία και η ανησυχία για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, έντονη.

Οι edge οθόνες για βοηθήσουν την Apple να αναπτύξει νέα software καλούδια που θα εκμεταλλεύονται της κυρτές επιφάνειες, παρόμοιες με αυτές της Samsung. Επιπροσθέτως, θα μπορεί να γίνει εφαρμογή μεγαλύτερων οθονών σε μικρότερη κατασκευή και μέγεθος. Για παράδειγμα, το νέο 5.7" Note 7 διαθέτει αρκετά μικρότερο μέγεθος από αυτό του 5.5" iPhone 6s Plus.Οι παραπάνω φήμες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί edge οθόνη με μέγεθος 5.8" στο iPhone του 2017. Επιπροσθέτως αναφέρεται ότι το "μικρό" 4.7" και το flat 5.5" iPhone θα διαθέτουν LCD οθόνες, ενώ το Edge μοντέλο, AMOLED.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone 7 ή iPhone 6SE τον Σεπτέμβριο, για να ανακαλύψουμε πως φαντάζεται η Apple το μέλλον των συσκευών τις!


Πηγή thenerd.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το iPhone του 2017 θα έχει edge οθόνη, κατασκευασμένη από την Samsung Το iPhone του 2017 θα έχει edge οθόνη, κατασκευασμένη από την Samsung Reviewed by George S on 8/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.