Ηλικιωμένο ζευγάρι και 8χρονη εγγονή έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων

Έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων και βγήκαν ζωντανοί...

Είχαν πραγματικά άγιο, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε σε γκρεμό της Φωκίδας.

Πιο συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι το αυτοκίνητο κινουταν από Άμφισσα προς Λαμία. Στο 20ο χλμ σε μια στροφή ο παππούς βγήκε εκτός δρόμου.

Πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα και ότι ο δρόμος ήταν ολισθηρός από τη βροχή. Μάλιστα το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έφυγε στο γκρεμό. Η πυκνή βλάστηση ήταν αυτή που έσωσε τους τρεις επιβάτες. Ο πιο τυχερός ήταν ο πάππους, που παρά το σοκ, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο για να καλέσει βοήθεια.

Η γιαγιά με το 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι να τις βγάλουν οι πυροσβέστες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία της Άμφισσας.


Πηγή lamiareport.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ηλικιωμένο ζευγάρι και 8χρονη εγγονή έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων Ηλικιωμένο ζευγάρι και 8χρονη εγγονή έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων Reviewed by George S on 8/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.