Γατάκι πλύθηκε κατά λάθος στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς ... και επέζησε!

Στην Βρετανία γατάκι επέζησε, αφού κατά λάθος πλύθηκε στους 60 βαθμούς Κελσίου στο πλυντήριο. 

Η 47χρονη ιδιοκτήτρια δεν είχε καταλάβει ότι ο γάτος της, ράτσας Βεγγάλης, είχε επιλέξει το εσωτερικό του πλυντηρίου για να κοιμηθεί. Έσπευσε μόνο να τον απεγκλωβίσει, όταν άκουσε δυνατούς γδούπους να βγαίνουν από τον κάδο του πλυντηρίου. Ο κτηνίατρος που τον φρόντισε ανέφερε έκπληκτος ότι στα 15 χρόνια εμπειρίας του δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο.

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι ο εννέα μηνών γάτος της συνήθιζε να κοιμάται μέσα στο πλυντήριο και κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσει έλεγχε καλού-κακού τον κάδο. Μόνο που αυτή τη φορά ο γάτος στάθηκε άτυχος. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο στα όρια κατάρρευσης με το τρίχωμα του βρεγμένο και τη θερμοκρασία του σώματος του επικίνδυνα χαμηλή. Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά και τον κράτησαν ζεστό ώστε να ξεπεράσει το σοκ. Μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ήταν έτοιμος να πάει σπίτι.


Πηγή madata.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Γατάκι πλύθηκε κατά λάθος στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς ... και επέζησε! Γατάκι πλύθηκε κατά λάθος στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς ... και επέζησε! Reviewed by George S on 8/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.