Προσπάθησε να σκοτώσει τον άνδρα της... επειδή πήρε την τελευταία μπίρα

Την τελευταία μπίρα δεν θα την ξαναπιείς, την τελευταία μπίρα 

Ξέρουμε όλοι την ιερότητα που διακατέχει το τελευταίο κουτάκι μπίρας που αναπαύεται καρτερικά στο ψυγείο μας και το πόσο σκληροί μπορούμε να γίνουμε όταν κάποιος μας το στερήσει.

Η 45 χρονη Τρέισι Λη Γκίφιν από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, τα χάσε – τρελάθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι ο 59 χρονος σύζυγος της ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ και ήπιε την τελευταία μπίρα που υπήρχε στο ψυγείο. Βλέποντας το άδειο κουτάκι, σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στον δύσμοιρο άνδρα με  ψαλίδι και  δαγκωματιές, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά στα χέρια και στα μπράτσα.

Η αστυνομία συνέλαβε την 45 χρονη,  με την κατηγορία της κακοποίησης.


Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κυρία έχει απασχολήσει για αντίστοιχο περιστατικό τις αρχές. Τον Δεκέμβριο του 2013, ο 56 χρονος τότε σύζυγος της κυρίας Γκίφιν (όχι ο τωρινός )  έκανε το λάθος να ξεχάσει να ψωνίσει από το super market μια μπάρμπεκιου σος, το αποτέλεσμα της απερισκεψίας του ήταν να τις φάει από την γυναίκα του με την επιτιθέμενη να συλλαμβάνεται για πρώτη άλλα όχι και τελευταία φορά από ότι φάνηκε, για κακοποίηση.

Δεν θα θέλαμε να ξέρουμε τι θα συνέβαινε αν κάποιος άτυχος μπέρδευε την παραγγελία της σε σουβλατζίδικο.


Πηγή luben.tv
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Προσπάθησε να σκοτώσει τον άνδρα της... επειδή πήρε την τελευταία μπίρα Προσπάθησε να σκοτώσει τον άνδρα της... επειδή πήρε την τελευταία μπίρα Reviewed by George S on 8/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.