Μυστήριο στην Αίγινα: Δεν μπορούν να βρουν αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι
Ενα ακόµη µυστήριο στην τραγωδία της Αίγινας ήρθε να προστεθεί από το πόρισµα των Εγκληµατολογικών Εργαστηρίων της Αστυνοµίας καθώς δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώµατα του 77χρονου στο τιµόνι του «Duende», παρά µόνο ένα παλαµικό στα χειριστήρια των µηχανών.

∆ύο ηµέρες µετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το  «Duende» ήταν εκτεθειµένο στο λιµάνι του νησιού, κλιµάκιο της ∆ιεύθυνσης Εγκληµατολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής µετέβη όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα» στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώµατα στο τιµόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου.

Σύµφωνα µε το έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα βρέθηκαν πολλά αποτυπώµατα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώµατα του 77χρονου.

Μάλιστα το Λιµεναρχείο της Αίγινας ζήτησε µια µέρα µετά το συµβάν την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωµάτων για να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε το συγκεκριµένο σκαρί.


Πηγή koolnews.gr
Μυστήριο στην Αίγινα: Δεν μπορούν να βρουν αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι Μυστήριο στην Αίγινα: Δεν μπορούν να βρουν αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι Reviewed by George S on 11:14 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.