Αύριο η κηδεία της άτυχης 24χρονης που καταπλακώθηκε από βράχους μπροστά στην αδελφή της

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 24χρονη Βούλα Τσιντώνη που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της το περασμένο Σάββατο στο Πολύμνιο μετά από πτώση βράχων μπροστά στα μάτια της αδελφής της.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις  11 αύριο το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της 24χρονης.

Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή της 24χρονης Βούλας Τσιντώνη, που βρήκε τον θάνατο στις διακοπές. Συνεχίζεται το δράμα της οικογένειας στην Πάτρα

Η νεκροψία θα γίνει ωστόσο σήμερα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, καθώς η μοναδική ιατροδικαστής της Πάτρας βρίσκεται σε άδεια. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Πάτρα ώστε να τελεστεί η κηδεία της.

Η κοπέλα εργαζόταν σε επιχείρηση υποδημάτων στην Παραλία Πατρών.

«Το έχασα το κοριτσάκι μου, την Παρασκευούλα μου. Είχε πάει διακοπές μαζί με την αδερφή της σε μια φίλη τους, στη Μεσσηνία. Πρώτη φορά θα πήγαιναν σε εκείνο το μέρος με τους καταρράκτες και τις λίμνες. Μπροστά προχωρούσε η Παρασκευή, πίσω η αδερφή της και πίσω από την αδερφή της η φίλη τους, η Έλενα. Ξαφνικά έγινε κατολίσθηση και ο βράχος έπεσε πάνω τους.

Από το χτύπημα η Παρασκευούλα μου πέθανε ακαριαία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω... τη διέλυσε. Κεφάλι, πόδια, χέρια όλο το κορμάκι της καταπλακώθηκε από το βράχο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της άλλης μου της κόρης και της φίλης τους. Η αδερφή της τραυματίστηκε ελαφρά και προσπάθησε να σηκώσει την Παρασκευή αλλά μάταια. Η Παρασκευή δεν ζούσε», είπε ο πατέρας της.


Πηγή thebest.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αύριο η κηδεία της άτυχης 24χρονης που καταπλακώθηκε από βράχους μπροστά στην αδελφή της Αύριο η κηδεία της άτυχης 24χρονης που καταπλακώθηκε από βράχους μπροστά στην αδελφή της Reviewed by George S on 8/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.