ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σήκωσε στον αέρα την κόρη του και ο ανεμιστήρας την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι… [Εικόνες]

Ένα βαθύ κόψιμο, πολλές γάζες και ράμματα ήταν ο τραγικός απολογισμός της έμπνευσης ενός πατέρα που θέλησε να διασκεδάσει την κόρη του, σηκώνοντάς την στον αέρα, αδιαφορώντας για τον ανεμιστήρα οροφής που ήταν σε λειτουργία.

Το δράμα της οικογένειας όμως συνεχίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί, παρά την κρίσιμη κατάσταση της 3χρονη Oum, αρνήθηκαν να της κάνουν πλαστική, εάν δεν τους έδιναν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο 25χρονος Em όταν σήκωνε στον αέρα την κόρη του ήταν πως αυτή θα χτυπούσε το κεφάλι της στον ανεμιστήρα στην οροφή του δωματίου.

Το τραύμα από τη μεταλλική λάμα ήταν πολύ βαθύ, ωστόσο δεν ήταν επικίνδυνο για τη ζωή της, καθώς έγινε στο μέτωπο και όχι πιο χαμηλά.

Οι γονείς της Oum, όμως, βλέποντας το παιδί τους μέσα στα αίματα, δέχτηκαν να πληρώσουν στο νοσοκομείο Rayong της Ταϊλάνδης ένα σημαντικό ποσό, για να μπει άμεσα η μικρή στο χειρουργείο.
«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να γίνει η επέμβαση, αφού οι γιατροί δεν έκαναν έκπτωση», λέει ο 25χρονος, που είδε την κόρη του σχεδόν ναι αποκεφαλίζεται από τον ανεμιστήρα.

Η μικρή, έπειτα από την πλαστική, αναρρώνει και είναι καλά στην υγεία της.


Πηγή newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σήκωσε στον αέρα την κόρη του και ο ανεμιστήρας την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι… [Εικόνες] ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σήκωσε στον αέρα την κόρη του και ο ανεμιστήρας την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι… [Εικόνες] Reviewed by George S on 8/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.