Το ολοκαίνουργιο Android 7.0 Nougat έχει (πλέον) επίσημο Website (+UPDATE 22/8, 21:00)

Φήμες και διαρρεύσεις αναφέραν ότι το ολοκαίνουργιο Android Nougat 7.0 θα κυκλοφορήσει σήμερα, αλλά προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. 

Η Google μόλις δημοσίευσε το επίσημο website για το Android Nougat 7.0 και μας αποκαλύπτει ορισμένες νέες λειτουργίες του, σε σχέση με το τωρινό Marshmallow. Μεταξύ αυτών, το νέο multi-window, γρηγορότερο multi-tasking και νέα emojis.

Επομένως θα λέγαμε ότι το Android 7.0 Nougat έγινε επίσημο σήμερα, αλλά απέχουμε ακόμη για την πρώτη stable έκδοση του. Πολλοί αναμένουν την τελική έκδοση του να κυκλοφορεί μαζί στις nexus συσκευές, όπως οι Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player και το Pixel C.

Από το website μπορούμε καθαρά να καταλάβουμε ότι το νέο LG V20 θα είναι το πρώτο smartphone με το νέο λειτουργικό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν και εφόσον η HTC θα κυκλοφορήσει τα νέα nexus κινητά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν της 6 Σεπτεμβρίου που έχει καθοριστεί η επίσημη ανακοίνωση του νέου LG v20. Γεγονός που “ταιριάζει” με της φήμες που θέλουν της HTC να παρουσιάζει τα δικά τις Nexus στις 4 Οκτώβρη.Η Google δεν έχει επισημοποιήσει το Android Nougat 7.0, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα οι χρήστες θα είναι σε θέση σύντομα να δουλέψουν με το νέο multi-window εργαλείο και να γνωρίσουν την νέα έκδοση του material design της Google. Σε πολλά επίπεδα βλέπουμε ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν αποτελεί κάτι το ριζοσπαστικό στον σχεδιασμό, αλλά πρόκειται περισσότερο για βελτιώσεις που δεν μπορούμε να δούμε με την πρώτη ματιά. Σύντομα θα τα ανακαλύψουμε όλα καθώς η ημερομηνία για την παρουσίαση του LG V20 πλησιάζει!

Δείτε το νέο website του Android Nougat 7.0 από εδώ.

Πηγή thenerd.gr 
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το ολοκαίνουργιο Android 7.0 Nougat έχει (πλέον) επίσημο Website (+UPDATE 22/8, 21:00) Το ολοκαίνουργιο Android 7.0 Nougat έχει (πλέον) επίσημο Website (+UPDATE 22/8, 21:00) Reviewed by George S on 8/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.