9 κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε 20χρονη κοπέλα που είναι σε σχέση!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και περίπλοκες. Οι άνθρωποι πληγώνονται, προδίδονται και εξευτελίζονται. Όταν όμως βρίσκεις κάτι που αξίζει, δηλαδή εκείνον που θα σου κάνει κλικ, τότε όλα μοιάζουν ιδανικά.

Μόνο όταν τελικά μπαίνεις σε μία σχέση συνειδητοποιείς ότι μερικοί άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους, γκουρού των σχέσεων, ενώ στην πραγματικότητα πετούν συμβουλές από δω κι από εκεί, οι οποίες είναι για το θεαθήναι και δεν ισχύουν καν για τους ίδιους.

Λέγοντας αυτά, υπάρχουν μερικές συμβουλές-κλειδιά, μερικοί απαράβατοι κανόνες που δεν πρέπει ποτέ να παραβλεφθούν σε μία σχέση. Είναι οι 9 σοφοί κανόνες που κάθε κοπέλα πρέπει να ακολουθεί στην σχέση της:

1. Η επικοινωνία είναι το παν.

Το να παραβλέπεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου ή του συντρόφου σου, δεν είναι σχέση. Όταν γνωρίζεις καλά κάποιον, τότε θα πρέπει κατευθείαν να αναγνωρίσεις πότε δεν είναι ο εαυτός του ή πότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Αντί να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, ξεκίνα να συζητάς.

2. Χωρίς την εμπιστοσύνη, δεν πας πουθενά.

Η συμβίωση με έναν άνθρωπο που δεν εμπιστεύεσαι ή που δεν σε εμπιστεύεται εκείνος, είναι ανυπόφορη και σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί προς την ευτυχία. Το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί δύο δυστυχισμένους ανθρώπους.

3. Μη συμβιβάζεσαι ποτέ για κάποιον που δεν θέλεις και τόσο πολύ.

Ο συμβιβασμός προϋποθέτει χάσιμο πολύτιμου χρόνου με το λάθος άτομο. Να είσαι με κάποιον που να σου αξίζει. Με εκείνον που θα σε κάνει ευτυχισμένη και θα είναι τόσο καλόκαρδος, ώστε να μη νιώθεις ποτέ μόνη.

4. Μην αφήσεις κανέναν να αλλάξει αυτό που είσαι.

Το να παραμείνεις μέσα στη σχέση σου αληθινή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Την στιγμή που θα χάσεις βασικά χαρακτηριστικά του εαυτού σου και δεν θα σε αναγνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια, θα είναι η αρχή του τέλους. Η σχέση θα είναι καταδικασμένη στο να τερματιστεί.

5. Μην κάνεις υποσχέσεις που δεν θα κρατήσεις.

Γιατί να πεις ότι είσαι μέσα για ένα ραντεβού το επόμενο Σάββατο στις 10 το πρωί, όταν ξέρεις πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσεις; Είναι πραγματικά αστείο. Δεν χρειάζεται να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι με ψεύτικες υποσχέσεις. Τα πάντα βασίζονται στην ειλικρίνεια.

6. Ξέρεις τι λένε, μία φορά απιστία…

Μην μπλέξεις με κάποιον που γνωρίζεις ήδη την κακή φήμη του όσον αφορά το παρελθόν του κι αν το κάνεις, μην του δώσεις καμία ευκαιρία, αν απιστήσει. Γιατί πολύ απλά θα το ξανακάνει.

7. Αν τα έχεις σκατώσει, να ζητήσεις συγγνώμη.

Μερικές φορές είναι σκληρό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και η συγγνώμη πονάει γιατί είμαστε εγωιστικά όντα. Αλλά, αν έχεις κάνει κάτι λάθος, τότε κατάπιε την περηφάνια σου και δώσε στον αγαπημένο σου μία ειλικρινή συγγνώμη.

8. Μην αφήνεις κανένα να σου φέρεται άσχημα.

Δεν μπορείς να ζεις μέσα σε μία σχέση που δέχεσαι κακομεταχείριση. Αν περισσότερο πονάς και είσαι δυστυχισμένη, παρά να απολαμβάνεις και να ζεις κάθε στιγμή της σχέσης σου, τότε τελείωσέ το όσο είναι καιρός.

9. Τελευταίο και μη αμελητέο, πάντα να ακολουθείς το ένστικτό σου.

Η καρδιά σου ξέρει πάντα επακριβώς τι θέλει και τι είναι πιο σημαντικό για σένα, ενώ το μυαλό μας τα μπερδεύει μερικές φορές. Κάνε έναν καλό συνδυασμό και των δύο και θα είσαι μια χαρά.

Πηγή neopolis.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
9 κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε 20χρονη κοπέλα που είναι σε σχέση! 9 κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε 20χρονη κοπέλα που είναι σε σχέση! Reviewed by George S on 8/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.