3 απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με μια παραμάνα!

Παραμάνες. Οι περισσότεροι από εμάς τις αποθηκεύουμε σε ένα κουτάκι και τις χρησιμοποιούμε στην περίπτωση που θέλουμε να στενέψουμε ή να κοντύνουμε το αγαπημένο μας ρούχο. 

Τι θα λέγατε να μετατρέψουμε την παραμάνα σε ακόμη πιο χρηστικό αντικείμενο; Πάμε να δούμε 3 χρήσεις της που θα σας λύσουν τα χέρια:

1. Χαμένες κάλτσες τέλος: Χάνετε κι εσείς συχνά τις κάλτσες σας; Σας έχουμε τη λύση. Με το που βγάλετε τις καλτσούλες σας και κατευθυνθείτε στον κάδο του πλυντηρίου φροντίστε πρώτα να ενώσετε τις άκρες τους με μία μικρή παραμάνα. Με αυτόν τον τρόπο θα μένουν για πάντα μαζί και εσείς δε θα χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Κάλτσες από εδώ και από εκεί τέλος.

2. Το ενοχλητικό ριχτάρι: Βρήκατε τέλεια χρωματιστά ριχτάρια για τον καναπέ και τις καρέκλες σας και φυσικά σπεύσατε να τα αγοράσετε. Ο χώρος σας αυτομάτως ανανεώθηκε αλλά πλέον κάθε φορά που κάθεστε ή σηκώνεστε από τον καναπέ σας τρέχετε να μαζέψετε το ενοχλητικό ριχτάρι που δε λέει να κάτσει… καλά. Η λύση έρχεται από τις παραμάνες. Τοποθετήστε τις σε στρατηγικά σημεία, καρφιτσώνοντας το ριχτάρι στον καναπέ και… καθαρίσατε!

3. Το έξυπνο τρικ: Βγήκε το κορδόνι από την αγαπημένη σας φόρμα ή το φούτερ σας; Μη σας πιάνει πανικός. Μπορείτε να το επανατοποθετήσετε αρκεί να χρησιμοποιήσετε έξυπνα μια παραμάνα. Δείτε παρακάτω τη διαδικασία και ακολουθήστε τα απλά βήματα.


Πηγή olagiatingunaika.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
3 απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με μια παραμάνα! 3 απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με μια παραμάνα! Reviewed by George S on 7/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.