Ηλεία: Η αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή του κρουασάν... με «γέμιση» κάνναβης

Μόνο λάτρεις των... γλυκών δεν ήταν οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν από... αστυνομικούς του τμήματος Βάρδας στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, έχοντας μαζί τους -μεταξύ άλλων- συσκευασίες από κρουασάν! Όπως αποδείχθηκε, δεν είχαν μέσα γλυκίσματα αλλά χασίς!

Μετά από στοιχεία που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς από το Μπανγκλαντές ηλικίας 44 και 21 χρόνων και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Στην κατοχή τους βρήκαν ένα πλήθος από 50 (!) συσκευασίες με δόσεις ακατέργαστης κάνναβης και τις τρεις μεγάλες σακούλες από κρουασάν, που περιείχαν άλλα 298,2 γραμμάρια του ίδιου ναρκωτικού!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο Ασιάτες και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για μέλη ευρύτερου κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά σε αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονται στα χωράφια της περιοχής. 


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ηλεία: Η αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή του κρουασάν... με «γέμιση» κάνναβης Ηλεία: Η αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή του κρουασάν... με «γέμιση» κάνναβης Reviewed by George S on 7/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.