Συγκλονιστική περιγραφή Βρετανίδας για το μακελειό της Νίκαιας

«Είδα έναν άνδρα με κομμένο το κεφάλι. Μία γυναίκα άρχισε να στριγγλίζει και τότε άκουσα πυροβολισμούς από αυτόματα όπλα», δήλωσε η τουρίστρια που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται όσοι βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού στη Νίκαια και κατάφεραν να διατηρηθούν στη ζωή μετά την επίθεση του μακελάρη. Μία Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία, από φόβο, δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όνομά της, περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο το πως έζησε την επίθεση του Γαλλοτυνήσιου μακελάρη, ο οποίος βύθισε στο πένθος  τη Γαλλία, σκοτώνοντας 84 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμα.

Η Βρετανίδα περιέγραψε το σκηνικό με απλά λόγια, όσο τουλάχιστον της επέτρεπε το σοκ που είχε υποστεί: «Είδα το φορτηγό να έρχεται κατά πάνω μου. Αμέσως έκανε στην άκρη και πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα του, ενώ εγώ έπεσα στο έδαφος. Όταν συνήλθα και κοίταξα, διαπίστωσα ότι είχε κτυπήσει πολλούς ανθρώπους και συνέχιζε να περνάει πάνω από πεσμένα κορμιά. Είδα έναν άνδρα με κομμένο το κεφάλι. Μία γυναίκα άρχισε να στριγγλίζει και τότε άκουσα πυροβολισμούς από αυτόματα όπλα, ενώ άπαντες φώναζαν “πέστε όλοι κάτω”».

Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις της, η Βρετανίδα που συγκλονίζει με τις εικόνες που περιγράφει, είπε πως «η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έσπασαν τα φρένα του φορτηγού και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι τρομοκρατική ενέργεια».


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Συγκλονιστική περιγραφή Βρετανίδας για το μακελειό της Νίκαιας Συγκλονιστική περιγραφή Βρετανίδας για το μακελειό της Νίκαιας Reviewed by George S on 7/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.