Στην Αθήνα για επέμβαση στο μάτι το κοριτσάκι που δάγκωσε ο σκύλος - Φόβοι για την βλάβη στο μάτι

Ανησυχία για το αναστρέψιμο της οφθαλμολογικής βλάβης 

Στο μάτι θα χειρουργηθεί από τους εξειδικευμένους γιατρούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το 20 μηνών βρέφος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, που δέχτηκε επίθεση από σκυλί ράτσας ροτβάιλερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μέσα στο σπίτι του. 

Το παιδί που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ώστε να της παρασχεθεί η αναγκαία και στοχευμένη στη βλάβη του ματιού περίθαλψη και νοσηλεία. Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ διαπίστωσαν πως το παιδί έφερε κάταγμα ινιακού οστού καθώς και σοβαρό τραύμα στο αριστερό. Η γενική κλινική κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται καλή και το κάταγμα ινιακού οστού θεωρείται αντιμετωπίσιμο. Εκφράζεται όμως ανησυχία για το αναστρέψιμο της οφθαλμολογικής βλάβης που έχει προκληθεί. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στην Αθήνα για επέμβαση στο μάτι το κοριτσάκι που δάγκωσε ο σκύλος - Φόβοι για την βλάβη στο μάτι Στην Αθήνα για επέμβαση στο μάτι το κοριτσάκι που δάγκωσε ο σκύλος - Φόβοι για την βλάβη στο μάτι Reviewed by George S on 7/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.