ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε τα καινούργια 20αρικα πρέπει να το διαβάσετε!

Δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο το καινούργιο χαρτονόμισμα των 20.... ευρώ και ήδη η ιταλική μαφία άρχισε την παραχάραξη. Μάλιστα ήδη εντοπίστηκαν και έχουν συλληφθεί και οι πρώτοι παραχαράκτες.

Όλα αυτά δείχνουν ότι στην αγορά έπεσαν τα πρώτα πλαστά χαρτονομίσματα. Το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις ευρωπαϊκές αρχές καθώς όπως λένε δεν χρειάζεται ένα χαρτονόμισμα να είναι τέλειο, αρκεί να είναι αρκετά πειστικό και να ξεγελά τον καταναλωτή. Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση του νέου χαρτονομίσματος των 20 ευρώ και καθώς είναι ακόμη “καινούργιο” στη χρήση οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι.

Μάλιστα η Ιταλική Αστυνομία που συνέλαβε τρία άτομα διαπίστωσε ότι τα χαρτονομίσματα των παραχαρακτών ήταν αρκετά καλής ποιότητας γεγονός που τα καθιστά ακόμη πιο δύσκολα στον εντοπισμό τους από τους καταναλωτές.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η σύλληψη έγινε έξω από τη Νάπολη όπου οι παραχαράκτες είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο. Συνολικά εντοπίστηκαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα αξίας 7,7 εκατομμυρίων ευρώ.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε τα καινούργια 20αρικα πρέπει να το διαβάσετε! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε τα καινούργια 20αρικα πρέπει να το διαβάσετε! Reviewed by George S on 7/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.