Η προφητεία για την Αγιά Σοφιά που "φοβίζει" τους μουσουλμάνους

Τι αποκάλυψε ο καλόγερος για το σύμβολο της χριστιανοσύνης

Η απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει επί της ουσίας σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, τον φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που για την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση οδηγούν σε δραματικά γεγονότα.

Το να διαβάζουν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά για πολλούς αποτελεί πρόκληση, ακόμη και μέσα στην Τουρκία, καθώς αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της χριστιανοσύνης.

Την ίδια στιγμή όμως πέρα από τις αντιδράσεις, υπάρχει και η προφητεία ενός καλογέρου, ο οποίος σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση έχει «προφητεύσει» το «τέλος της τουρκιάς» λέγοντας ότι αυτή «θα έρθει όταν η Αγιά Σοφιά μετατραπεί σε τζαμί». 

Τα σημεία των καιρών «δείχνουν» τις προφανείς προθέσεις από την πλευρά του Ερντογάν και η προφητεία αυτή αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γνωστή και σε πολλούς μουσουλμάνους, οι οποίοι διαφωνούν, έστω και με την στάση τους, χωρίς να διαμαρτύρονται δημόσια για ευνόητους λόγους, με την στάση του Ερντογάν.

Πηγή parapolitika.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η προφητεία για την Αγιά Σοφιά που "φοβίζει" τους μουσουλμάνους Η προφητεία για την Αγιά Σοφιά που "φοβίζει" τους μουσουλμάνους Reviewed by George S on 7/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.