Πώς την έχει "πάθει", πώς μπορεί να την "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός!

 Την ιστορία (και) στο ποδόσφαιρο πρέπει να τη σεβόμαστε.

• Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει μία…κακή ιστορία με τις ομάδες από το Ισραήλ. Πρέπει, έτσι, να διδαχθεί από τα τέσσερα παιχνίδια του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι Χάιφα, τις δύο άλλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου του Ισραήλ, ώστε να μην την πατήσει κι από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

• Τι μου έχει μείνει εμένα από τα τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες από το Ισραήλ; Πολύ απλά ότι και στα τέσσερα ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρώτος γκολ και δη από το α΄ ημίχρονο! Και εντός και εκτός έδρας! Κι από τη μία αντίπαλο κι από την άλλη.

• Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στις ομάδες από το Ισραήλ εμφανίστηκε ανέτοιμος να τις αντιμετωπίσει. Είτε γιατί τις υποτίμησε, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Η ουσία είναι ότι δεν παρουσιάστηκε έτοιμος. Έτσι, βρέθηκε να χάνει από τη Μακάμπι Χάιφα στην ουδέτερη Κύπρο (τελικό 0-3!), αλλά και στη Ριζούπολη (τελικό 3-3!), όπως κι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη (τελικό 2-1), αλλά και στο Τελ Αβίβ (τελικό 0-1).

• Όταν βρίσκεσαι με γκολ από το ημίχρονο σε τέσσερις αγώνες πίσω στο σκορ, είναι λογικό να φέρεις τα αποτελέσματα που έφερες: μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Και να γνωρίσεις δύο αποκλεισμούς…

• Αυτό που απομένει είναι να δούμε πως θα εμφανιστεί τώρα ο Ολυμπιακός. Αν για τρίτη φορά παρουσιαστεί ανέτοιμος, πραγματικά θα είναι αδιόρθωτος.

• Μιλάμε για νοκ άουτ διπλά παιχνίδια και προέχει να παίξεις σοβαρά, αποφασιστικά, συγκεντρωμένα και κυρίως έξυπνα. Ο προπονητής της Χάποελ δεν είναι κανένα χαϊβάνι, είναι πονηρός.

• Από τότε που την ανέλαβε, η Χάποελ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη, έχει μόλις μία ήττα με πάνω από ένα γκολ διαφορά, στον ημιτελικό του Κυπέλλου 1-3 από τη Μακάμπι Χάιφα, που είχε προηγηθεί 2-0 στο ημίωρο (και 3-0 στο 80’).

• Νομίζω ότι ο οδηγός μπορεί να είναι αυτό το ματς…


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πώς την έχει "πάθει", πώς μπορεί να την "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός! Πώς την έχει "πάθει", πώς μπορεί να την "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός! Reviewed by George S on 7/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.