Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Τβέντε 2-0 σε φιλικό παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά την Ολλανδία με ελκυστική παρουσία στο τελευταίο του φιλικό. 

Πολύ καλός στο β’  μέρος, με κορυφαίους τρεις από τους νεοαποκτηθέντες. Τα γκολ Σάχοβ και Τζάλμα, τις ασίστ ο Μπίσεσβαρ.

Θετικά στοιχεία, κυρίως στην κυκλοφορία μπάλας και την οργάνωση του παιχνιδιού του φανέρωσε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους (συγκεκριμένα στην περιοχή Βρίεζενβεν) κόντρα στην Τβέντε.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστές τους Σάχοβ, Τζάλμα και Μπίσεσβαρ η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, δημιούργησε αρκετές φάσεις και πέτυχε και δύο όμορφα γκολ.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε ισορροπία στις γραμμές της (σε αντίθεση με το φιλικό κόντρα στην Στεάουα) , λειτούργησε καλά ανασταλτικά (αν και σε κάποιες φάσεις δυσκολεύτηκε με τα ψηλά κορμιά της Τβέντε) και είχε μεγάλη παραγωγή φάσεων, από τις οποίες ήρθαν και δυο ωραία γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρέταξε μία ενδεκάδα με τρία κεντρικά χαφ, χωρίς όμως επιτελικό μέσο. Στην άμυνα μπροστά από τον Γλύκο έπαιξαν οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας και Λέοβατς. Οι τρεις μέσοι ήταν οι Τσίμιρτο, Χαρίσης και Σάχοβ (ο Ουκρανός είχε περισσότερα επιθετικά καθήκοντά από τους άλλους δύο). Αριστερά έπαιξε ο Ροντρίγκες, δεξιά ο Τζάλμα και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο, η επιλογή του Ίβιτς να περάσει τον Σάχοβ λίγο πιο πίσω και να έχει έναν «καθαρό» επιτελικό, όπως ο Μπίσεσβαρ, στην ενδεκάδα βελτίωσε πολύ την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ.


Πηγή sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Τβέντε 2-0 σε φιλικό παιχνίδι Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Τβέντε 2-0 σε φιλικό παιχνίδι Reviewed by George S on 7/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.