Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο άντρας που άνοιξε πυρ έξω από τα δικαστήρια στην Άγκυρα

Σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν σήμερα έναν άνδρα που άνοιξε πυρ προς την κατεύθυνσή τους μπροστά από τα δικαστήρια στην Άγκυρα, όπου παρουσιάζονταν κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο αποτυχημένο πραξικόπημα που εκδηλώθηκε την Παρασκευή, ανέφεραν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονταν στο σημείο άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν σκηνές πανικού να εκτυλίσσονται.

Εκείνη τη στιγμή, δεκάδες φερόμενοι ως στασιαστές εμφανίζονταν μπροστά στους δικαστές στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε από την αστυνομία, η οποία συνέλαβε άλλα δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με τηλεοπτικά δίκτυα, ο ένοπλος ήταν στρατιώτης. Δεν έχει αποδειχθεί αν το περιστατικό σχετίζεται με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

Θωρακισμένα οχήματα και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, καθώς η τουρκική πρωτεύουσα έχει τεθεί σε συναγερμό ασφαλείας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα. Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν ένα στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά από το δικαστήριο.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο άντρας που άνοιξε πυρ έξω από τα δικαστήρια στην Άγκυρα Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο άντρας που άνοιξε πυρ έξω από τα δικαστήρια στην Άγκυρα Reviewed by George S on 7/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.