Αχαΐα: Βρέθηκε ο ένοχος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένου με τσεκούρι και μαχαίρι

Ληστεία που έγινε πριν από τρεις ημέρες, σε βάρος ηλικιωμένου, στους Καμενιάνους Αχαΐας, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, σε βάρος ενός 42χρονου από την Αλβανία, για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία, ο οποίος επίσης συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης στις το βράδυ, μετέβη στην οικία ενός 83χρονου και κρατώντας ένα τσεκούρι και μαχαίρι, έχοντας καλυμμένο μέρος από το πρόσωπο του, με ένα κομμάτι από σεντόνι, επιτέθηκε στον τελευταίο και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, ο 42χρονος, εντοπίστηκε και προσήχθη χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, όπου ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και η συμμετοχή του στη ληστεία.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 83χρονου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 42χρονου προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα και κρατείται στο πλαίσιο εκτέλεσης σε βάρος του, του μέτρου της διοικητικής απέλασης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αχαΐα: Βρέθηκε ο ένοχος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένου με τσεκούρι και μαχαίρι Αχαΐα: Βρέθηκε ο ένοχος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένου με τσεκούρι και μαχαίρι Reviewed by George S on 7/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.