Με έξι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Οσκαρ Πιστόριους

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε το δικαστήριο στον Οσκαρ Πίστόριους για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ.

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε το δικαστήριο στον Οσκαρ Πίστόριους για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ.Πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τον παραολυμπιονίκη ο οποίος καταδικάστηκε για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ το 2013.  Ο Πιστόριος μετά την ανάγνωση της δικαστικής απόφασης οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Η ποινή που επιβάλλω στον κατηγορούμενο για τον φόνο της εκλιπούσας Ρίβα Στέενκαμπ είναι φυλάκιση έξι ετών λιγότερο από τη φυλάκιση των δεκαπέντε ετών που ζήτησε η κατηγορούσα αρχή, δήλωσε η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα του δικαστηρίου της Πρετόριας. «Η κοινή γνώμη μπορεί να είναι θορυβώδης και επίμονη, αλλά δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου αυτού», αναφέρει στην ετυμηγορία της.

Οι πρώτες αντιδράσεις από ειδικούς αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ποινή-χάδι» στον Πιστόριους καθώς με καλή διαγωγή θα εκτίσει μόλις το 1/3 της ποινής του.


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Με έξι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Οσκαρ Πιστόριους Με έξι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Οσκαρ Πιστόριους Reviewed by George S on 7/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.