Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο όλα τα δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο

Τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα επανακαθορίσουν τη στάση τους την ερχόμενη Παρασκευή, περιμένοντας απαντήσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αναστέλλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, που είχαν εξαγγείλει από αύριο έως και την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, μετά από συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Έτσι κανονικά θα πραγματοποιούνται από αύριο τα δρομολόγια σε όλον τον σιδηροδρομικό άξονα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Επίσης κανονικά θα πραγματοποιούνται από αύριο και τα δρομολόγια των εμπορικών αμαξοστοιχιών.

Τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα επανακαθορίσουν τη στάση τους την ερχόμενη Παρασκευή, περιμένοντας απαντήσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της ΣΣΕ.


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο όλα τα δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο όλα τα δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο Reviewed by George S on 7/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.