Ισόβια για τους δολοφόνους του Κουμανταρέα

Οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης. Ικανοποίηση, δήλωσαν οι συγγενείς του άτυχου συγγραφέα

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στους δύο Ρουμάνους, που κάθονταν στο εδώλιο. Με το άκουσμα της ποινής, οι δύο άνδρες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ συγγενείς και φίλοι του συγγραφέα να σχολιάζουν: "Τόσο καιρό κλαίγαμε εμείς, τώρα ας κλάψουν και αυτοί".

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι έκριναν ομόφωνα ένοχους τον 27χρονο Στεφάν Ματασαρεάνου και τον 30χρονο Κοσμίν Γκαϊτάν, οι οποίοι - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - τη βραδιά της 6ης Δεκεμβρίου 2014 δολοφόνησαν άγρια τον λογοτέχνη στο σπίτι του στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη, επειδή αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα.

Τους επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και επιπλέον ποινή φυλάκισης 4 ετών για την πράξη της απόπειρας ληστείας.

Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ισόβια για τους δολοφόνους του Κουμανταρέα Ισόβια για τους δολοφόνους του Κουμανταρέα Reviewed by George S on 7/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.