Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να τελειώσει πιο γρήγορα το "ανεπιθύμητο" σεξ

Οι προβληματικές σεξουαλικές εμπειρίες αναγκάζουν τις γυναίκες να προσποιούνται οργασμό 

Έκπληκτοι οι επιστήμονες από τον μεγάλο αριθμό γυναικών που δήλωσαν ψεύτικο οργασμό

Πολλές γυναίκες προσποιούνται ότι φθάνουν σε οργασμό για να τελειώσει νωρίτερα το «κακό» ή ανεπιθύμητο σεξ. Μια νέα έρευνα με επικεφαλής την Αμερικανίδα κλινική ψυχολόγο Emily Thomas ήρθε να ταράξει τα νερά στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις γυναίκες που προσποιούνται οργασμό, όχι επειδή το θέμα δεν είναι ήδη γνωστό, αλλά επειδή είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και δήλωσαν ψεύτικο οργασμό.

Όπως ανέφερε η Thomas, οι γυναίκες ρωτήθηκαν για το συναινετικό σεξ, αλλά εκείνες θέλησαν να μιλήσουν για τον ψεύτικο οργασμό και ενώ μερικές δήλωσαν ότι προσποιούνται οργασμό με σκοπό την δική τους διέγερση, οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός πως η πλειοψηφία των γυναικών ανέφερε ότι προσποιείται οργασμό για να θέσει γρήγορα τέλος στο «κακό» σεξ ή στο σεξ που κάνει παρά την θέλησή της.

«Ενώ μερικές γυναίκες ανέφεραν ότι προσποιούνται οργασμό για θετικούς λόγους, όπως για την δική τους διέγερση, πολλές υποστήριξαν ότι προσποιούνται ευχαρίστηση στο πλαίσιο ανεπιθύμητων και δυσάρεστων σεξουαλικών εμπειριών», δήλωσε η ψυχολόγος Emily Thomas.

Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν λέξεις όπως «βιασμός» ή «εξαναγκασμός», όταν μιλούσαν για τις εμπειρίες τους, αλλά τα γεγονότα που περιέγραφαν θα μπορούσαν να τις χαρακτηρίσουν με αυτές τις λέξεις.

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα περιέγραφαν τις δυσάρεστες σεξουαλικές εμπειρίες τους με έμμεσο τρόπο και προτίμησαν να τις περιγράψουν με λέξεις όπως: «κακή» για τις σεξουαλικές επαφές που βίωσαν και ήταν ανεπιθύμητες ή δυσάρεστες.


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να τελειώσει πιο γρήγορα το "ανεπιθύμητο" σεξ Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να τελειώσει πιο γρήγορα το "ανεπιθύμητο" σεξ Reviewed by George S on 7/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.