Νεαρή γυναίκα γέννησε εκτάκτως σε Νοσοκομείο της Κρήτης... το οποίο δεν έχει γυναικολόγο

Γεννητούρια άνευ γυναικολόγου στο "πολύπαθο" Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Άλλο ένα περιστατικό που δείχνει τις τραγικές ελλείψεις με τις οποίες εδώ και χρόνια ζει το Νοσοκομείο και οι κάτοικοι της Ιεράπετρας συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το rathiolasithi,  που περίμενε το παιδί της πήγε εκτάκτως με πόνους στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκεί κρίθηκε ότι η γέννα δεν μπορούσε να περιμένει και  αποφασίστηκε να γεννήσει στην Ιεράπετρα. Γυναικολόγος και γυναικολογική κλινική, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν στο Νοσοκομείο, και έτσι τη γέννα έκαναν τους οι μαίες χωρίς παρουσία εξειδικευμένου γιατρού.

Λίγο αργότερα η γυναίκα με το νεογέννητο μωράκι μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και εισήχθησαν στη γυναικολογική κλινική.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και οι δύο τους χαίρουν άκρας υγείας, όμως εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Ιεράπετρας ζουν στηριζόμενοι στην τύχη να μην συμβεί κάποιο περιστατικό που θα θέλει άμεση αντιμετώπιση.


Πηγή flashnews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Νεαρή γυναίκα γέννησε εκτάκτως σε Νοσοκομείο της Κρήτης... το οποίο δεν έχει γυναικολόγο Νεαρή γυναίκα γέννησε εκτάκτως σε Νοσοκομείο της Κρήτης... το οποίο δεν έχει γυναικολόγο Reviewed by George S on 7/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.