Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στον Πειραιά. Βρέφος σώθηκε από τις φλόγες τελευταία στιγμή!

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τις φλόγες της πολυκατοικίας ένα βρέφος μόλις 3 μηνών. Νωρίτερα οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν την μητέρα του.

Το βρέφος βρισκόταν στον καναπέ, όταν η μητέρα του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος για να δει από πού ερχόταν ο καπνός και τότε το σπίτι γέμισε καπνούς.

Η μητέρα έχασε την επαφή με το παιδί, απεγκλωβίστηκε πρώτη και στη συνέχεια οι ππυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και έσωσαν το κοριτσακι.

Η Φωτιά  στην πολυκατοικία ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστη αιτία, το απόγευμα σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Πειραιά. Υπεράνθρωπες προσπάθεις από την πυροσβεστικη για τον απεγκλοβισμό ενοίκων.

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Η πυροσβεστική προχώρησε σε απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων από την πενταόροφη πολυκατοικία.
Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στον Πειραιά. Βρέφος σώθηκε από τις φλόγες τελευταία στιγμή! Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στον Πειραιά. Βρέφος σώθηκε από τις φλόγες τελευταία στιγμή! Reviewed by George S on 7/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.