Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στην Ξάνθη

Σοκ στην Ξάνθη από την είδηση πως γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στην Νεάπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Φωνή της Ξάνθης" ο άτυχος άντρας βρέθηκε κρεμασμένος, με ένα καλώδιο, από τον σπιτονοικοκύρη του.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο 48χρονος έπειτα από περισσότερα από 18 χρόνια σκληρής δουλειάς στη Γερμανία, είχε όνειρο να έρθει στην ιδιαίτερη πατρίδα του να επενδύσει τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει. Ωστόσο, δεν άντεξε την γραφειοκρατία που τον τυραννούσε για περισσότερους από οκτώ μήνες προκειμένου να εκδώσει μια άδεια λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 48χρονος αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά, δυό από τον πρώτο γάμο του και δύο από τον δεύτερο γάμο του, που βρίσκονται στην Γερμανία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί πιθανόν την Παρασκευή το πρωί, αφού πρώτα έρθει η οικογένειά του από την Γερμανία.

Την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής διέταξε η Εισαγγελία Ξάνθης, με το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης να ερευνά κάθε πτυχή της τραγωδίας.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στην Ξάνθη Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στην Ξάνθη Reviewed by George S on 7/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.