Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20μηνών και το δάγκωσε στο πρόσωπο

Επίθεση σκύλου ράτσας ροτβάιλερ δέχθηκε ένα  κοριτσάκι μόλις 20 μηνών το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Οι γονείς του κοριτσιού το μετέφεραν αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε δυο θλαστικά τραύματα. Το ένα από αυτά, στον αυχένα του, είχε έκταση τεσσάρων εκατοστών και φαινόταν να είχε καρφωθεί το δόντι του σκυλιού. Το δεύτερο τραύμα ήταν πάνω από το φρύδι και έφτανε μέχρι πίσω από το αυτί του παιδιού, σύμφωνα με το anatolh.com.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το τραυματισμένο κορίτσι διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη μονάδα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Η τύχη του ροτβάιλερ θα κριθεί από την δικαιοσύνη, που θα εκτιμήσει και αν υπάρχει ευθύνη των γονέων της άτυχης μικρούλας.


Πηγή news.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20μηνών και το δάγκωσε στο πρόσωπο Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20μηνών και το δάγκωσε στο πρόσωπο Reviewed by George S on 7/26/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.