Έντονη κινητικότητα στο Αιγαίο - Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ

Εντοπίστηκαν «ύποπτα» φουσκωτά ανοικτά της Σύμης - Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στο ανατολικό Αιγαίο τις δύο τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελληνικό πεντάγωνο αλλά και την αστυνομία, υπάρχει φόβος ότι ενδέχεται να περάσουν σε ελληνικά ακριτικά νησιά Τούρκοι οι οποίοι ενδεχομένως εμπλέκονται με το πραξικόπημα που επιχειρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, διεξάγονται έντονοι έλεγχοι από τις ελληνικές δυνάμεις σε ό,τι κινείται σε αέρα και θάλασσα στην περιοχή, όπως τουριστικά πλοία, αλλά και φουσκωτά.

Στο στενό της Σύμης βρίσκεται ήδη κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και η πυραυλάκατος «Βότσης», καθώς και σκάφοι του Λιμενικού. Επιπλέον, στην περιοχή βρίσκονται και σούπερ-πούμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Πεντάγωνο, δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να περάσουν στον ελληνικό χώρο και άντρες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλέστηκε η ΕΡΤ, δεν χρειάζεται ανησυχία και το θέμα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από τις ελληνικές δυνάμεις.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έντονη κινητικότητα στο Αιγαίο - Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ Έντονη κινητικότητα στο Αιγαίο - Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ Reviewed by George S on 7/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.