Αθηνά Οικονομάκου: Στην παραλία χωρίς ρετούς!

Την έχουμε δει πολλές φορές με το μαγιό της και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. 

Και τώρα έφτασαν και οι φωτογραφίες από την παραλία χωρίς ίχνος ρετούς για να μας επιβεβαιώσουν ότι το κορμί της είναι super!

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την ηθοποιό σε παραλία της Μυκόνου, το νησί δηλαδή στο οποίο περνάει τις διακοπές της, και οι φωτογραφίες προκάλεσαν για μια ακόμα φορά τον θαυμασμό. Γιατί δεν είναι μόνο το κορμί της Αθηνάς που είναι αψεγάδιαστο, είχε φορέσει κι ένα πολύ sexy μαύρο ολόσωμο μαγιό, με διαφάνειες, που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της.

Η Οικονομάκου, βεβαίως, για να κρατήσει σ’ αυτή τη φόρμα το σώμα της δεν εγκαταλείπει ποτέ τη γυμναστική. Είναι λάτρης της yoga και όλη τη χρονιά μας ενημέρωνε για το πρόγραμμά της και τις δυνατότητες που έχει αποκτήσει στη συγκεκριμένη άθληση με εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram.
Πηγή joytv.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αθηνά Οικονομάκου: Στην παραλία χωρίς ρετούς! Αθηνά Οικονομάκου: Στην παραλία χωρίς ρετούς! Reviewed by George S on 7/29/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.