Η Αλ Σαρτζά τάζει «χρυσό» συμβόλαιο στον Γιώργο Δώνη

Η πορεία της Αλ Χιλάλ με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της δεν εντυπωσίασε μόνο τους φιλάθλους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και όλες τις χώρες του Κόλπου.

Αυτές τις εμφανίσεις «εξαργύρωσε» ο Ελληνας τεχνικός και δέχτηκε πρόταση για «χρυσό» συμβόλαιο με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αλ Σαρτζά, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα τρία εκατ. δολάρια!

Ο 46χρονος προπονητής, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, φέρεται να δέχθηκε αυτή τη σπουδαία -οικονομικά- πρόταση, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του, αφού διάφορα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι εξετάζει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Την περσινή σεζόν, η ομάδα που εδρεύει στην Σαρτζά, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς, μόλις, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μεταξύ 14 ομάδων και η διοίκηση αποφάσισε θέλει να συνεργαστεί με τον Δώνη για να τη βγάλει από την αγωνιστική «μιζέρια».


Πηγή in.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Αλ Σαρτζά τάζει «χρυσό» συμβόλαιο στον Γιώργο Δώνη Η Αλ Σαρτζά τάζει «χρυσό» συμβόλαιο στον Γιώργο Δώνη Reviewed by George S on 7/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.