Συνελήφθη 34χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα

Χειροπέδες σε 34χρονο από το Λιμενικό

Στη σύλληψη ενός 34χρονου Κρητικού για παράβαση των διατάξεων του νόμου ''Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα'', προχώρησαν την Πέμπτη, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του 34χρονου, εντοπίστηκαν σε παρακείμενη υπόγεια αποθήκη, εκατόν τριάντα πέντε (135) κούτες τσιγάρων διάφορων επωνυμιών, των 10 πακέτων έκαστη, καθώς και έντεκα συσκευασίες καπνού βάρους 50 γραμμαρίων έκαστη, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική αρχή Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.

Σημειώνεται ότι το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Χανίων, ανέρχεται για τα χίλια τριακόσια πενήντα (1.350) πακέτα τσιγάρων στο ποσό των 5.034,96 ευρώ, ενώ για τα πεντακόσια πενήντα γραμμάρια (550gr) καπνού στο ποσό των 109,37 ευρώ.


Πηγή cretalive.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Συνελήφθη 34χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα Συνελήφθη 34χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα Reviewed by George S on 7/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.